't Zandmanneke
Een tweede thuis voor jouw engeltjes

- KIM, VERANTWOORDELIJKE BIJ KDV 'T ZANDMANNEKE -

KDV 't Zandmanneke, the place to be!

Kinderdagverblijf 't Zandmanneke is er voor iedereen. Dat betekent dat we met ons team echt open staan voor alle kindjes, ongeacht herkomst, religie of sociale achtergrond. Ook kinderen die specifieke zorgen nodig hebben, zijn welkom in 't Zandmanneke. Daarnaast willen we graag duidelijk maken dat jij als ouder de eerste opvoeder bent. Daarom vinden we het belangrijk om samen met jou te praten en te overleggen. Want we willen weten wat jij als ouder belangrijk vindt voor jouw kleine spruit. Zo krijgt jouw kindje de zorg en opvoeding die jij wil.

Tijdens de gehele opvangperiode probeert ons team steeds de behoeften te achterhalen van jouw kind. Daarop spelen we in door de juiste materialen en omgeving te bieden, volledig aangepast aan de behoefte van jouw kindje. Ten laatste vinden we het belangrijk dat elk kindje ook zelf dingen leert en probeert. We voorzien steeds de nodige ruimte voor zelfontplooiing en geven ondersteuning waar nodig.

Kim, verantwoordelijke bij KDV 't Zandmanneke

Contactgegevens

Voor meer informatie kan je ons steeds vrijblijvend contacteren via onderstaande gegevens.

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 07 - 19 uur
Zaterdag & zondag: Gesloten

Ervaring

Meer dan 20 jaar
7 gemotiveerde medewerkers
We doen het met ons hart

Communicatie

Met al onze kindjes
Maar ook naar de ouders
Goeie afspraken = goeie vrienden

Persoonlijkheid

Iedereen is anders
Persoonlijke ondersteuning
Op het ritme van jouw kleintje

Veiligheid

Veiligheid en geborgenheid
Een vertrouwde omgeving
Jouw bengel mag op ons rekenen

Onze waarden
Kwaliteit verzekerd!

- KIM, VERANTWOORDELIJKE BIJ KDV 'T ZANDMANNEKE -

Ons team

Kim Gabriƫls Zaakvoerder


Geboren op 10 november 1975.
Woonachtig te Sint Truiden.
Mama van Carsten, Anouck en Mats.

't Zandmanneke opgericht in 2001

Karolien Piette Verantwoordelijke babygroep


Geboren op 27 juli 1991.
Woonachtig te Zepperen.
Mama van Maxine.

Bij 't Zandmanneke sinds 2014.

Liesbeth Bertrand Verantwoordelijke peutergroep


Geboren op 28 juli 1984.
Woonachtig te Sint Truiden.
Mama van Febe, Linde en Matthieu.

Bij 't Zandmanneke sinds 2012.

Martien Nuyttens Kinderverzorgster babygroep


Geboren op 3 juni 1986.
Woonachtig te Wilderen.
Mama van Fiene en Ella.

Bij 't Zandmanneke sinds 2018.

Aline Luyck Kinderverzorgster peutergroep


Geboren op 29 juni 1995.
Woonachtig te Sint Truiden.

 
Bij 't Zandmanneke sinds 2017.

Ilona Boden Kinderverzorgster babygroep


Geboren op 27 oktober 1986.
Woonachtig te Nieuwerkerken.
Mama van Axel.

Bij 't Zandmanneke sinds 2019.

Kimberley Peyffers Kinderverzorgster peutergroep


Geboren op 16 maart 1994.
Woonachtig te Sint-Truiden.
Mama van Siebe, Lynn, Sander en Lucy.

Bij 't Zandmanneke sinds 2023.

Het kan zijn dat je bij ons toch nog andere gezichten tegenkomt op de werkvloer. In dat geval gaat het hoogst waarschijnlijk om een van onze stagiairs. Graag geven we onze jarenlange ervaring door aan toekomstige kinderverzorg(st)ers. Onze samenwerking met scholen verloopt uitstekend en dit omwille van het vertrouwen in ons kinderdagverblijf. Voor deze scholen is kinderdagverblijf 't Zandmanneke een goede stageplaats voor hun leerlingen.

Ook anderen zijn tevreden
En als zij tevreden zijn, dan wij ook

- KIM, VERANTWOORDELIJKE BIJ KDV 'T ZANDMANNEKE -

Wil ook jij wat deze mensen zo blij heeft gemaakt?

Uiteraard zijn we zelf ontzettend fier op ons werk. 
Maar ook anderen zijn vol lof over 't Zandmanneke en waren bereid om hierover wat neer te pennen.
Lees hieronder hun verhaal.

Ons dochtertje zit al gedurende 1,5 jaar bij het zandmanneke. Vanaf de eerste dag wordt zij met een grote glimlach en met de beste zorgen onthaald. 
Van de goede zorgen door de lieve juffen tot het lekkere eten, van de knutselmomentjes tot de voor het slapen gaan verhaaltjes, alles is top! Het geeft ons als ouders een gerust gevoel om te weten dat je kind iedere dag weer zo goed wordt opgevangen.
Bedankt voor de leuke tijd tot nu toe! 

thumb Liefs van Julie en haar mama en papa

Ik heb al heel vroeg in mijn zwangerschap voor 't Zandmanneke gekozen, gewoon omdat ik aan de rondleiding alleen al een erg goed gevoel overhield. Dat werd bevestigd toen mijn zoontje begon te gaan.
Alle verzorgsters zijn stuk voor stuk heel lieve mensen met een hart voor kinderen. Iedereen staat klaar voor vragen en niets is te veel.
Mijn zoontje gaat dan ook iedere dag met een grote lach naar ’t Zandmanneke, wat kan een mama meer wensen!? Kortom, ik en mijn man zijn heel erg tevreden.

thumb Mama van Lewis

Elke morgen wordt Juul met veel enthousiasme verwelkomd in ’t Zandmanneke. Dankzij het dagelijkse elektronisch verslag worden wij prefect op de hoogte gehouden van Juul zijn dag. Regelmatig zitten er zelfs foto’s bij.
Het is voor ons heel leuk om te zien hoe de verzorgsters actief met hem bezig zijn. We zien onze Juul knutselen, boekjes lezen of spelen. En regelmatig zit er een leuk knutselwerkje in zijn rugzakje, moederdag, vaderdag, Valentijn,….  Onze koelkast hangt al helemaal vol. Als ouders brengen wij onze Juul met een gerust hart elke morgen naar ’t Zandmanneke, het beste bewijs hiervan is dat ook Juul zijn toekomstig zusje al ingeschreven is.

thumb Mama en Papa van Juul (16 maanden)

Ik ben super tevreden over het Zandmanneke. Toen ik na mijn zwangerschapsverlof terug moest gaan werken vond ik het erg moeilijk om mijn dochter Caitlin 'achter te laten'. Maar de lieve 'Zandjuffen' zijn zeer professioneel opgeleid, en ze hebben een heel groot kinderhart. Zij geven me een gerust gevoel, brengen 's avonds uitgebreid verslag uit en ik kan elk moment van de dag bellen om te vragen hoe het gaat. Die open communicatie vind ik erg waardevol. Caitlin gaat graag naar daar en is zeer gehecht aan haar verzorgsters.
Het eerste jaar verbleef ze aan de gezellige knusse baby-kant , en vanaf 1,5 jaar mocht ze naar de overkant waar ze elke dag leuke spelletjes spelen en knutselen. Het lijkt daar echt dikke ambiance als ik de foto's 's avonds zie. Mijn frigo hangt bovendien bomvol met tekeningen die Caitlin in de crèche heeft gemaakt. Kortom, een hartverwarmende plaats om met een gerust gemoed je kleine hartendief 's morgens af te zetten.

thumb Mama van Caitlin